fodbold

De bedste aprilsnarre i fodboldens historie

Da man for første gang hørte, at Bendtner var på transfer til FCK, var det de færreste der kunne holde armene nede. Da man efterfølgende fandt ud af, at det var en af de bedste aprilsnarre i fodboldens historie, kunne det kun gå for langsomt med at få armene ned igen og finde de skyldige. Der var altså ingen tvivl om, at de fleste danskere gerne ville have set N. Bendtner spille i FCK, og det er højst sandsynligt fortsat en drøm for mange FCK fans. Det er jeg personligt overbevist om, og det var altså sjovt nok også grunden til, at rygtet om Bendtner til FC.  København er en af de bedste aprilsnarre i fodboldens historie.

Bendtner til FCK og andre aprilsnarre i fodboldens historie

Der er altså i sandhed mange gode aprilsnarre i fodboldens historie at vælge i mellem, og jeg kan altså anbefale enhver at besøge Sport.TV2.dk. Herinde finder man i øjeblikket et udvalg af de bedste aprilsnarre i fodboldens historie, og der er altså flere gode historier at vælge i mellem. Personligt vil jeg helt klart mene, at historien om at Bendtner skulle til FCK er en af de bedste aprilsnarre i sportens verden, og jeg ved altså også, at der i sandhed er stor opbakning om dette. Der er altså mange gode grunde til, at det ville have været årets transfer i den danske liga. Det er altså sandt, som det er sagt, og det var altså derfor også en ærgrelse for mange, da det blev annonceret at det ikke var tilfældet alligevel. Det endte i stedet med at være en af de bedste aprilsnarre i fodboldens historie, der altså om noget er værd at læse ned i mindste detalje inde på hjemmesiden, da der i sandhed blev lagt et stykke arbejde i denne aprilsnar. Det er altså en god historie, og det vil derfor også være svært at finde på en bedre fodboldhistorie i fremtiden.