motoriseret

Find andre oplevelser i CPH

For en uge siden var jeg lige en lille tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.


Her blev jeg konstant passeret af folk på el-løbehjul og cykelstierne var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt forskræmt og forstod ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvorfor det var sådan! Det var særligt yngre der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en masse penge at købe. Jeg spurgte en ung mand, og han var så sød at forklare at han havde lejet den og slet ikke ejede den. Faktisk sagde han, at han kørte gratis da han havde fået en rabatkode.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Voi, Circ, Wind eller Lime. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg fandt faktisk ret nemt en app på min mobil som kunne benyttes til nogle af de her elektriske løbehjul. Og rigtig nok man kunne anvende en kampagnekode. Så jeg tog mobilen og søgte på kampagnekode til CIRC, som var det program jeg havde fået ind på min telefon.


Kort tid efter kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da kampagnekoden virkede fint. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en rabatkode til den her app, der var der også en del andre sjove rabatkoder du kunne bruge. Det er nok ikke den måde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

De små kan også sagtens

Hvorfor børn ikke skulle være med på de her sjove nyskabelser er mig en gåde! Noget af det rare ved at have sin familie er at gøre tingene sammen! Dog skal han altså beskyttes på hele kroppen og han skal heller ikke fryse hvorfor jeg har ham i sin heldragt af en flyverdragt og godt tucket ind med varme halstørklæder. Om børnene så skal teste et af de her segboards eller et el-løbehjul er helt op til barnet selv. Det er dog godt nok sørens at man ikke lejer airboards på samme vis som med el løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en testsider der undersøger segboards, der burde være tilstrækkelig til at køre lidt rundt i gården eller baghaven! Alternativt kan man jo gå den hele gammeldags vej og lave en sæbekassevogn. Det er faktisk ikke så svært, alt du skal bruge er understellet fra en gammel stang fra squatrack, som netop kunne anvendes som en form for rat til sæbekassebilen.


Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *