Gode råd til din online konsultation

Flere klinikker giver i dag mulighed for, at du kan få behandling på normalvis ved at møde op i klinikken eller modtage behandling ved videokonsultation. Det betyder, at du har mulighed for en online konsultation, hvor du har mulighed for at få behandling når og hvor, det passer ind i dit skema. Det betyder også, at du får sammenhæng og stabilitet, fordi du kan have den samme behandler, hvis du skal på ferie eller flytter. Herunder kan du se gode råd til din online konsultation.

Sådan skaber du den ideelle opsætning

Det er ofte bedst med en internetforbindelse på mindst 1 megabyte / Mbps upload. Jo hurtigere internetforbindelse, jo bedre. Hermed risikerer du ikke, at dit billede fryser eller lyden lige pludselig forsvinder. Det gør også, at din online konsultation undgår afbrydelser og forstyrrelser.

Der findes flere test sider, hvor du kan tjekke din forbindelse. Det kan være en god idé at gøre dette inden konsultationen. Ofte bruges den samme forbindelse med hele din familie. Overvej, om det kan være en god idé, at det kun er dig, som bruger denne forbindelse, når du holder mødet.

Det er også vigtigt, at du sikker helt uforstyrret og alene. Hermed undgår du afbrydelser. Du undgår også, at din familie eller venner hører dig snakke om emner, du måske ville have holdt til din online konsultation.

Undgå også at sidde i modlys. Det kan f.eks. være fra vinduet. Herudover må det heller ikke være for mørkt, der hvor du sidder. Sørg også for at stille din computer eller tablet, så den står så stabilt som muligt.

Afslut også alle andre programmer end selve videoprogrammet på din pc, inden video konsultationen starter. Hermed sikrer du dig den højeste kvalitet. Hvis forbindelsen skulle ske at ryge, så vil din behandler ringe dig op – derfor er det vigtigt, at den givende klinik har dit telefonnummer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *