Kvinde: Elsk din krop

Det er vigtigt, at man har et godt forhold til sin krop. Det er måske især vigtigt for kvinder, som har været mere vant til, at deres kroppe er blevet kommenteret på og talt om. Det kan være svært at få et godt forhold til sin krop i et samfund, der måske fortæller en, at ens krop er forkert. Der er dog masser af forskellige måder, man kan lære at acceptere sin krop mere på. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Tag billeder i alle stadier

Der er nogle, der har haft en effekt af at tage billeder af deres kroppe i alle stadier. Der er måske mange, der har en tendens til, at de f.eks. kun tager billeder af deres mave, når den er helt flad og ”konventionel flot”. Men har du nogensinde prøvet at tage et billede af din mave, lige efter du har spist? Har du taget et billede, når du har en delle? Det er noget, du kan prøve.

Ryd op på din Instagram

Vi kan ikke undgå at blive påvirket af det, vi ser. Hvis du kun ser ”perfekte” kvinder med ”perfekte” kroppe på Instagram, som du slet ikke føler, du kan hamle op med, så kan det være, du skal til at rydde lidt op i dit feed. I dag findes der mange profiler, der netop fokuserer på kropspositivitet, og det kan være, det er dem, du skal lede efter. Efterhånden vil du forstå, at det er okay at have lidt ekstra kilo på kroppen.

Hyg dig med dig selv

Man kan også lære at elske sin krop mere ved at udforske den. Her kan du bruge mange forskellige ting. Hvad enten du er mest til en kæmpe dildo, en lille vibrator eller noget helt tredje – så findes der noget for dig. En kæmpe dildo lyder måske skræmmende, men mange kvinder finder frem til kærligheden til sig selv, når de tør prøve det, som måske er en smule kontroversielt. Det handler om at tage magten over egen krop tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *