Psykoterapi og hypnose som positiv forstærkning mod dårlige vaner

MIB vaner2

 

 

 

 

 

Vi kender det alle, at give gode råd til andre er relativt nemt. Men så snart men selv skal følge rådet og gøre kål på dårlige vaner er det straks sværere. Her kan psykoterapi og hypnose gøre en forskel, som Lise lotto fra Mathews udtrykker ”du ved du godt, at du ikke burde tage det sidste stykke lagkage. Men gør det alligevel, ved at sige til dig selv at du bl.a.

vil løbe den ekstra kilometer i morgen for at retfærdiggøre det ekstra kalorie indtag over for dig selv. Alle uvaner kommer af en årsag, hvilket både kan være ubevist eller bevist. Men du orker ikke at gøre noget ved det. Igen her kan psykoterapi og hypnose virkelig gøre en forskel, hvilket du virkelig burde afprøve for at forbedre din livsstil og forbedre din livslyst. Lise lotte fra www.Mathews.dk er ekstrem erfaren inden for de mentale barrierer som vi mennesker får opbygget igennem vores levetid.

Hun vil bl.a. kickstarte de faktorer som udløser din viljestyrke til at overholde det opsatte mål og regler du på lægger dig selv i hverdagene. Herefter vil positive forstærkning ”positive reinforcement” kunne fast tømre dine vaner, hvorefter du vil føle en bedre selvkontrol over dig selv. Det vil skabe et større overblik over din hverdag, samt skabe et større overskud til at varetage hverdagens opgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *