Sådan holder du disciplinen til hjemmetræning

Hjemmetræning kan være både billigt og sundt, hvis det bliver gjort rigtigt. Hvis du trænes hjemmefra, er det nemlig aldrig muligt ad udskyde det, fordi der er for langt eller fordi du ikke har tid. Det handler bare om at gå ned i kælderens eller over i det andet rum, og du behøver ikke engang betale for medlemskab i fodboldklubben eller fitnesscenteret. Den nemhed kan dog også vise sig at være bagsiden af medaljen for hjemmetræning, for det bliver samtidig også så meget nemmere at sætte sig på sofaen fremfor at træne.

Vil du gerne træne hjemme uden at miste disciplinen, er der heldigvis en række skridt, du kan tage. Først og fremmest kan det faktisk være det værd at poste en smule penge i det. Som sagt er en af fordelene ved hjemmetræning, at det er billigt eller sågar gratis, men ved at lægge penge på bordet forpligtiger du dig selv.

Køb en squat rack

Det kan for eksempel være, at du køber en god og alsidig squat rack til kælderen. For det første giver den dig mulighed for et væld af øvelser, men derudover gør det nu også ondt i pengepungen, hvis ikke du bruger den. Takket være alsidigheden ved en squat rack, vil du desuden hurtigt have tjent pengene ind i forhold til et medlemskab hos fitnesscenteret. Husk dog, at det vigtige ikke er, at det netop er en squat rack men bare at det er et dyrt men alsidigt træningsredskab, du ikke bliver træt af med det samme. 

En anden fordel ved hjemmetræning, du kan bruge til din fordel er, at det er nemt at belønne dig selv. Du kan lytte til din yndlingsmusik eller se dit yndlingsprogram, mens du står ved din nye squat rack. Ligeledes kan du nemt gå over i køkkenet og vende dej sammen til et par lækre, amerikanske pandekager eller lignende. Klik her for en lækker opskrift, du kan bruge som belønning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *