Ved du hvor mange stokke der findes?

De fleste vil tænke at en stok bare er en stok. Sådan er det dog langt fra. Ligesom så meget andet findes stokke i mange forskellige afskygninger, udgaver og nuancer. De har alle forskellige kvaliteter. Nedenfor kan du læse meget mere om de stokke der findes, med fokus på design, materialer og funktionalitet. Du kan også blive klogere på hvordan mulighederne kombineres.

Fokus på design

Design er for nogle vigtigt og for andre ligegyldigt. Det kan fx for nogen være smart med en stok i bestemte farver eller med fx en bestemt udformning af håndtag. Det er en smagssag hvad man er til, men de findes stort set i alle afskygninger af designs, farver og mønstre.

Fokus på materialer

Stokke findes også lavet i forskellige materialer. Nogle kan lide lækre materialer i form af fx bøgetræ eller anden træsort, mens andre har det fint med et plastik håndtag. Hvis man har fokus på materialer, kan en stok laves på mange forskellige måder alt efter hvordan man ønsker den skal være.

Fokus på funktionalitet

Funktionalitet er bestemt ikke et uvæsentligt fokus, når man taler om stokke. Den er trods alt sat i verden for at støtte og kunne bruges – at være funktionel. Her fås også en stok til ethvert formål. Du kan fx erhverve dig en spadserestok som kan bruges på gåture eller en stok mere designet til hjemme brug. Derudover kan man få stokke der kan foldes sammen så de ikke fylder meget, samt stokke med ekstra længde. Alt sammen for funktionalitetens skyld.

Kombiner dine muligheder ud fra præferencer

Ovenstående muligheder for forskellige stokke skal ikke ses som en udelukkelse af det ene eller det andet. Man kan sagtens kombinere mulighederne for design, materialer og funktionalitet efter præferencer i en og samme stok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *